1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Aanbod
  5. /
  6. Floorfit

FloorFIT

Door de maatregelen omtrent het coronavirus zijn er een beperkt aantal plaatsen bij de groep. Mocht u interesse hebben, een proefles willen volgen of vragen hebben, stuur dan een e-mail naar de trainster.  

FloorFIT bestaat uit een half uur low impact aerobics (zonder springen) en een half uur spierverstevigende oefeningen. De les start met een warming up om de spieren op te warmen waarna er diverse pasjes aan elkaar worden geplakt tot een choreografie. Daarna is er ruimte voor spierverstevigende oefeningen. Regelmatig wordt er gebruik gemaakt van dumbells, dynabands, ballen of banken. We sluiten de les af met een coolingdown. De gehele les is op muziek: muziek van deze tijd maar ook uit de jaren ’90 en ’80.

Voor de variatie wordt een paar keer per seizoen een balspel gedaan of een circuitje waarbij een oefening gericht op conditie afgewisseld wordt met een spierverstevigende oefening.
Neem een handdoek mee en een flesje water en trek goede (zaal) sportschoenen aan.

Voor wie?

Voor alle dames en heren die het leuk vinden om gezamenlijk een uur lekker alle spieren te trainen. In principe is deze les voor alle leeftijden. Momenteel bestaat de groep uit 15 dames in de leeftijd van 30 tot 55 jaar.

Wanneer?

Woensdag 20:05 - 21:00 uur
Locatie: Zaal 1 in Het Anker
Trainster: Irene Wittenaar
Contact: irene@avantizwolle.nl