1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Aanbod
  5. /
  6. Turn Kids 1&2

TURN-Kids

LET OP! Deze groep zit op dit moment vol. Mocht u intresse hebben of een proefles willen volgen dan het verzoek om een e-mail te sturen naar de trainster. U kunt dan op de wachtlijst worden gezet.

Bij TURN-Kids gaan we echt turnen. Terwijl er bij GYM-Kids nog sprake is van kennis maken met de oefeningen op een speelse manier, wordt er bij TURN-Kids meer gefocussed op de oefening zelf. We starten de les met een gezamelijke warmin-up waardoor iedereen helemaal klaar is om te gaan turnen. We proberen de kinderen zo veel mogelijk uit te dagen en we passen het niveau aan op de kinderen. We leren ze oefeningen aan de brug en balanceren op de balk, ook gaan we oefenen op de handstand en radslag en we gaan lekker springen in de trampoline. 

Voor wie?

TURN-Kids voor meiden in groep 5 en 6.

Het is mogelijk om een proefles te volgen alvorens lid te worden. Neemt u hiervoor contact op met de verantwoordelijke trainster per mail. Zie hieronder voor mailadres.

Wanneer?

TURN-Kids: Dinsdag 16:00 - 17:00 uur 

Trainster: Yael

Locatie: Zaal 1 in Het Anker

Contact: yael@avantizwolle.nl

Lid worden van onze vereniging kan elk moment van het jaar. Dit doet u door op de onderstaande link te drukken. U krijgt dan een digitaal inschrijformulier dat u naar ons kunt sturen.

aanmelden