1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Lidmaatschap

Lidmaatschap


Aanmelden als lid
Lid worden van onze vereniging kan elk moment van het jaar. Dit doe je door op de onderstaande knop te drukken. Je krijgt dan een digitaal inschrijformulier dat je naar ons kunt sturen. Aanmeldingen worden binnen twee weken verwerkt door de ledenadministratie. 

AANMELDEN
Contributiebedragen per 01-04-2024

Inschrijfgeld Eenmalig €12,50 bij aanmelding
Kaboutersport €36,00 per kwartaal*
DANCE-Kids €40,00 per kwartaal*
Selectie Turnen €102,00 per kwartaal*
Leden t/m 15 jaar €47,00 per kwartaal*
Leden vanaf 16 jaar €50,00 per kwartaal*

* Dit bedrag is inclusief KNGU bondscontributie.

Zodra een lid is aangemeld bij zowel DANCE-Kids als Kaboutersport of GYM-Kids zal een korting van 20% worden doorberekend op de les met het laagste contributiebedrag.  

Zodra een lid vanaf 16 jaar is aangemeld bij twee groepen, zal een korting van 20% worden doorberekend op één van de twee lessen. Ben je bijvoorbeeld lid bij zowel Steps als FloorFIT, dan zal het contributiebedrag per kwartaal €90,00 zijn i.p.v. €100,00. 

De contributie wordt via automatisch incasso per kwartaal afgeschreven rond de tweede week van januari, april,  juli en oktober. Je betaalt de contributie vooruit. Wanneer je na de tweede week van het kwartaal ingeschreven bent zal bij de eerst volgende incassodatum tweemaal de contributie geïnd worden, namelijk van het vorige kwartaal en het komende kwartaal.  

 

Beëindigen lidmaatschap
Er wordt één maand opzegtermijn gehanteerd bij het beëindigen van het lidmaatschap. Via onderstaande knop kun je jezelf afmelden. 
Indien je binnen twee weken geen bevestiging hebt gehad, kun je mailen naar ledenadministratie@avantizwolle.nl.

Voorbeeld: Zeg je het lidmaatschap op voor 1 december dan stopt het lidmaatschap per 1 januari. Zegt je het lidmaatschap op na 1 december (bijv. 4 december) dan stopt het lidmaatschap per 1 februari. Mocht je teveel contributie betaald hebben, dan zal dit bedrag teruggestort worden op het door ons bekende rekeningnummer.

AFMELDEN

Jeugdfonds Sport creëert sportkansen voor kinderen en jongeren die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een bijdrage? Neem dan contact op met Jeugdfonds Sport.

Stichting Meedoen Zwolle creëert sportkansen voor kinderen die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een bijdrage? Neem dan contact op met Stichting Meedoen Zwolle.

Kledingvoorschrift turngroepen: Kleding moet lekker zitten en niet te los hangen. Turnen is het fijnst op blote voeten of met turn/balletschoentjes. Een turnpakje is handig om te hebben maar niet verplicht. Bij verdere vragen kun je altijd de trainster van de groep een mail sturen.