1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Lidmaatschap

Hartelijk welkom als lid van Avanti!

Hieronder leest u praktische informatie omtrent het lidmaatschap en de contributie:

Lid worden van onze vereniging kan elk moment van het jaar. Dit doet u door op de onderstaande link te drukken. U krijgt dan een digitaal inschrijformulier dat u naar ons kunt sturen. Aan- en afmeldingen worden binnen twee weken verwerkt door de ledenadministratie. 

aanmelden
               
Contributiebedragen per 01-01-2021

Inschrijfgeld eenmalig 12,50 euro bij aanmelding
Kaboutersport 34,00 euro per kwartaal*
Leden t/m 15 jaar 45,00 euro per kwartaal*
Leden vanaf 16 jaar 48,00 euro per kwartaal*
Selectie Turnen 99,00 euro per kwartaal*

* Dit bedrag is inclusief bondscontributie KNGU.


Contributie wordt via automatisch incasso per kwartaal afgeschreven rond de 2de week van januari, april,  juli en oktoberU betaalt de contributie vooruit. Wanneer u na de tweede week van het kwartaal ingeschreven bent zal bij de eerst volgende incassodatum tweemaal de contributie geind worden, namelijk van het vorige kwartaal en het komende kwartaal.  

Beëindigen lidmaatschap
De afmelding moet voor de eerste van de maand binnen zijn. Via onderstaande link kunt u zich afmelden. 
Bij een foutmelding: de afmelding komt wel terecht bij de ledenadministratie. Indien u binnen twee weken geen bevestiging heeft gehad, kunt u mailen naar ledenadministratie@avantizwolle.nl.

Voorbeeld: Zegt u uw lidmaatschap op voor 1 december dan stopt uw lidmaatschap per 1 januari. Zegt u uw lidmaatschap op na 1 december (bijv. 4 december) dan stopt het lidmaatschap per 1 februari. Mocht u teveel betaald hebben, dan zal dit bedrag teruggestort worden op het door ons bekende rekeningnummer.

afmelden

Turnpakjes: Er is geen vast kledingvoorschrift. Kleding moet lekker zitten en de kleding moet niet te los hangen. Turnen is het fijnst op blote voeten of met turn/balletschoentjes. Een turnpakje is heel handig om te hebben maar niet verplicht. Bij verdere vragen kunt u altijd de trainster van de groep een mailtje sturen. 

Jeugdsportfonds Zwolle creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 16 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een bijdrage? Neem dan contact op met Jeugdsportfonds Zwolle.

Stichting Meedoen Zwolle creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 16 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een bijdrage? Neem dan contact op met Stichting Meedoen Zwolle. www.meedoenzwolle.nl


Voor verdere informatie kunt u terecht bij de leiding of via de contactgegevens op onze site: contactpagina

Wij wensen u veel sport plezier bij onze vereniging!


Het bestuur van SV Avanti