1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Aanbod
  5. /
  6. Jazz Dance

JAZZ Dance

Elke donderdagavond komen wij bij elkaar om lekker te dansen. Het is altijd een les waarbij er gedanst wordt, maar waar ook veel gezelligheid aanwezig is. We beginnen elke les met een inleiding op muziek om warm te worden en om ons eventueel voor te bereiden op wat er komen gaat. Daarna volgt er een scholing om ons meer bewust te laten worden van ons lichaam. Deze scholing bestaat uit opbouw-, rek-, kracht- en aanlerende oefeningen. Nieuwe jazztechnieken komen aan het eind van de scholing dan ook aan de orde, omdat je zonder bewustwording bepaalde technieken niet eigen kunt maken. Als we de inleiding en de scholing hebben gehad dan gaan we verder met het 'echte' dansen. Wij zijn per seizoen met één of twee dansen bezig. Vrijwel elke week komt er een stuk bij, mits de groep herhaling nodig heeft.
Elk jaar doen we met deze groep mee aan de Dance2Demo. Dit is een mooie gelegenheid om onze dansen aan anderen te laten zien d.m.v. een optreden.

Kom kijken of meteen meedoen, dat mag altijd!

avanti turnen dans gymnastiek jazzdancegroepsfoto

Bekijk ons optreden uit 2014 op YouTube:

 


En natuurlijk ons spetterende optreden uit 2015: Dance2Demo 2015

Lijkt het je leuk? Kom kijken of meteen meedoen, dat mag altijd!

Voor wie?

Meiden vanaf 20 jaar e.o.

Wanneer?

Donderdag van 20:00 - 21:00
Locatie: Koriander zaal
Trainster: Fleur van Gelder
Contact: fleur@avantizwolle.nl

Lid worden van onze vereniging kan elk moment van het jaar. Dit doet u door op de onderstaande link te drukken. U krijgt dan een digitaal inschrijformulier dat u naar ons kunt sturen.

aanmelden