1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Aanbod
  5. /
  6. Steps

Steps

Let op, op dit moment is deze groep vol! Mocht je interesse hebben of een proefles willen volgen dan het verzoek een e-mail te sturen naar de trainster. Je kunt dan op de wachtlijst gezet worden.

Iedere maandagavond wordt er fanatiek “gestept” Bij SV Avanti. De les begint met een warming up om de spieren los te maken. Daarna gaan we “steppen”. Het is de bedoeling op een opstap ongeveer even hoog als een trap trede te stappen en vervolgens weer op de grond. In een aantal proeflessen is het mogelijk de basisstappen te leren. Diverse passen worden aan elkaar geplakt tot een choreografie. Aan het einde van de les is er nog ruimte voor spierverstevigende oefeningen. Er wordt gewerkt aan verschillende spieren in het lichaam en in elke les komen zeker de buikspieren aan bod. Regelmatig werken we met dumbells, dynabands of ballen om de oefeningen wat te verzwaren en zo ook de ervaren sporter uit te blijven dagen. De les wordt afgesloten met een coolingdown.

Tijdens de gehele les wordt er leuke en motiverende muziek gebruikt. Als je bij deze les komt meedoen is het handig als je een handdoek meeneemt en een flesje water. Ook is het belangrijk om goede zaalschoenen aan te trekken en kleding waarin jij je makkelijk kunt bewegen.

 

Wie?
Het is een zeer toegankelijke sport, voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Het is in principe voor alle leeftijden. Om te bepalen of deze les ideaal voor u is geven wij het advies om eens een proefles mee te doen. Tijdens die les kunt u samen met de trainsters bepalen of de intensiteit de oefeningen bij u past. Wellicht is onze les FloorFIT ook een optie.

Wanneer?
Maandag 20:00-21:00 uur

Waar?
Gymzaal Korianderplein

Contact: irene@avantizwolle.nl

Het is mogelijk om een proefles te volgen alvorens lid te worden. Neem hiervoor contact op met de verantwoordelijke trainster per mail.

 

Lid worden van onze vereniging kan elk moment van het jaar. Dit doet u door op de onderstaande knop te drukken. U krijgt dan een digitaal inschrijformulier dat u naar ons kunt sturen.

AANMELDEN